Bestill time med SMS

Send til 2097:

TOLVSRØD fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

TOLVSRØD 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Legekontoret på Tolvsrød

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for timebestilling via SMS på disse sidene (ikke hastetimer), og enkelte typer faste medisiner (ikke vanedannende) vil også kunne bestilles her etter nærmere avtale. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legekontoret her. Vi håper du vil finne lenkesiden vår nyttig. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Illustrasjon eller bilde for senter

Aktuelt


Ny åpningstid på laboratoriet

11. oktober 2019

Åpningstid for laboratoriet for ting utenom time:

08:30 - 10:30

12:00 - 14:00 (som tidligere)

Blodprøvetaking gjøres kun på bestillt time dersom ikke annen avtale er gjort med legen.

6. mai 2019

Sprøytesetting og fjerning av sting utenom time

20. desember 2018

Vi endrer tid for lunsj fra 2.januer 2019, og laboratoriet er da åpent

Kl.08.30-Kl.10.30

Kl.12:00-Kl.14.00.

Dette gjelder de som kommer utenfra for prøver,sprøyter, stingfjerning osv

Kontakt oss gjerne på sms eller via vår hjemmeside eller bruk app

18. juni 2014

Du kan nå bestille time her med SMS eller over internett. Start teksmeldingen med kodeord TOLVSRØD + fødselsdato, navn og hva det gjelder til 2097, eller bruk appen "HelseRespons". NB: må ikke brukes ved øyeblikkelig hjelp. Også fornyelse av enkelte typer faste medisiner og forlengelse av sykmeldinger kan gjøres på samme måte. Tjenesten belastes med kr 6 pr melding.

Elektronisk resept (e-resept)

5. november 2011

Resepter er elektroniske og det betyr nå at du ikke lenger vil få resepten på papir, men at den overføres direkte til en reseptformidler, som gjør at du kan hente medisinene på alle apotek i Norge. Bleier o.l. kan også hentes hos bandasjister.

Bruk gjerne vår SMS-tjeneste når du trenger reseptfornyelse.

Ønsker du å snakke med legen på telefon?

27. juni 2010

Legekontoret på Tolvsrød har ingen faste telefontider. Dersom du ønsker å snakke med legen på telefon, vil som regel legen ringe deg tilbake noe senere. I mange tilfeller vil en problemstilling kunne løses med telefonsamtale med helsesekretæren, men i enkelte tilfeller, spesielt der legen selv har ønsket en samtale med deg etter nærmere bestemt tid, kan du også sende en SMS med ønske om at legen ringer deg tilbake. Vi kan ikke alltid love at dette gjøres samme dag, slik at hvis problemstillingen har grad av hast, er det best å bruke vanlig telefonhenvendelse.

Fastlegeordningen - nå kan du stå på venteliste på www.helsenorge.no

24. juni 2010

For å benytte legekontoret, må du være registrert i fastlegeordningen. Du kan gå inn på www.helsenorge.no eller ringe 80043573 for å sjekke ledig plass hos fastlegene.

Dersom du ønsker å bli registrert her, må du følge med på HelseNorges hjemmeside. Der er det nå mulig å sette seg på venteliste. Det kan ikke ordnes her på kontoret. Ved bytte av fastlege blir ikke journal automatisk oversendt fra tidligere til ny fastlege. Du bør derfor alltid kontakte tidligere fastlege og be om at din journal blir sendt til ny fastlege, og helst at dette gjøres elektronisk.